Chyba
 • JFTP::login: Unable to login
 • JFTP::mkdir: Bad response
 • JFTP::chmod: Bad response

Üdvözöljuk Önt a Kormoš - üdülő központ www oldalain. Központunk a Párlányi termál fürdő közvetlen közelében helyezkedik el. /100 m/ A kellemes üdülés eltöltése érdekében külömböző szolgáltatásokat kínálunk vendégeink számára.

Idegenforgalom

Érdeklődése város iránt egyre nagyobb a VADAS termálfürdőnek köszönhetően mely működésének hosszú évei során megőrizte tisztasági minőségét. Tőbb mint 24 ha területével a legnagyobb Szlovákiában. Nyári időszakokban ugy hazai mint külföldi turisták ezrei látogatják. A víz hőmérseklete 38 fok körül mozog. A fürdő területén összesen 5 bazén található, vizi csúszda, minigolf és nem utolsó sorban a egy halstó amely remek lehetőségeket nyújt vizi biciklizésre és csónakázásra is. Az idegenforgalom meghatározó része ugyanúgy a DUNA folyó jelenléte városunkban illetve a helyi és közeli jellegzetességek mint ahogy a közeli városok elérhetősége /Pozony, Esztergom, Budapest/. Rengetek túrista látogatja a duna kanyart melynek fantasztikus rálátasát biztosítja a Panoráma hotel, ugyanúgy mint a Kovácspataki dombokat amelyeket védet területnek nyilvánitottak természeti jellegzetességük miat álatálományában és növényeiben egyaránt. További védett területeink a Csenkovsky erdő, Kéménd, Kis Újfalu, továbbá Párizsi mocsár - Köbölkúton, és nem utolsó sorba a Bagolyhegy Szalkán. Az étkezésről számtalan büfé és étterem gondoskodik. A Duna, Garan folyók a sportpályák, játszóterek, dombok össeségeben főképpen a sportolók számára nagyon kedvező föltételek biztosítanak úgy a fölkészülés mint a kikapcsolódás terén.A látogatók számára lehetőség nyilik a kultúrális eseményekre is a helyi Galériában, Kultúrházban illetve a moziban. Mivel a régiónk a Szlovák-Magyar határon helyezkedik, lehetőség nyilik a kerékpározók számára is városunkba látogatni mivel a kerékpározók utiránya /Bécs, Pozsony, Budapest/ közvetlen Párkányon keresztül van. Az utolsó évek során az idegenforgalom növekedő tendenciót mutatott városunkban a felsorolt jelenségek és szolgáltatásoknak köszönhetően.

A Párkányi termálfürdők

I. Termálfürdő

Az I. termálfürdő mely a nevét a fekvésének valamikori réti álatálomány bősége alapján kapta 5 medenczével várja látogatók ezreit:

az úszó medencze melynek méretei 50x21 m és a viz hőmérséklete 32-38 fokik terjednem úszó medencze melynek méretei 25x21 m, a viz mélysége 70 cm től 120 cm ig, ill. hőmérséklete 38 fok rekreációs medencze melynek a viz mélysége 90 cm től 130 cm ig, ill. hőmérséklete 38 fok, területe 1350 m2 gyermek medencze melynek mélysége 40 től 60 cm ig van, 400 m2 területen és hőmérséklete 38 fok.üllő medencze

A fürdő területén szolárium, vizi lesikló, tobogán is található, illetve rengeteg árnyékolt és nyitott füves rész az üdülők számára. Ugyanakkor a fürdő bejáratában több mint 400 férőhelyes gépkocsi jármúnek biztosit parkolási lehetőséget. Rendelkezésre áll 2 ha nagyságú tó is amely vizikerépározás, horgászatot és csónakázást, továbbá teniszpálya, asztali tenis,fitness terem, autódrom és motoros csónakázást kinál a látogatók számára.

II. termálfürdő

A második termálfürdő /Duna melletti/ több mint 1,2 ha területen fekszik, és üdülő medenczéje 25x21m nagysású, illetve 38 fokos vizzel rendelkezik. Étkezési és frissitői szolgáltatásai alkalmszerüek, lehetőség van a személy gépkocsik parkolására is. A fürdők minden évben kb. május 10 től - szeptember 10 -ig üzemelnek napi szinten a hétfői nap kivételével amikor ugyanis egésségügyi előirásoknak tesznek eleget. A belépők nagyságrendjét és diját a fürdő honlapján illetve a recepcióján közlik a tisztelt érdeklődőkkel.

+ fürdő medencze Kováčovo kb. 10 km Párkánytól + 2 db fedett medencze

Szobák

Heti turnusaink szombattól szombatig vannak, szügség esetén más időpontok megegyezés alapján lehetségesek

Fekvőhely kínalatunk:

 • kétágyas
 • háromágyas
 • négyágyas pótágy utánrendelése különkérésre lehetséges

A szobák saját szociális helységgel, zuhanyzóval és hűtőszekrénnyel vannak ellátva. A vendégek rendelkezésére áll a konyha is különféle modern felszerélesével.

Lakóházak - UNIMOBUNKÁK

Heti turnusok sombattól - szombatig, más időpontokat egyeztetni személyesen ill. telefonon.

 • 4 fekvőhely + pótágy
 • konyha rezsóval
 • hűtőszekrény
 • alap konyhai felszerelés
 • hideg, meleg víz
 • WC + mozsdó
 • kis erkély kerti asztallal
 • közos zuhanyzó

Cím:

Kormos Panzió, Komenského 8, 943 01 Štúrovo, Szlovákia, mobil: +421 905 513 732, e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

You are here